لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می باشد و بهترین جایگزین برای گوشت قرمز از نظر جذب آهن است. لوبیا سبز از حملات قلبی و سرطان جلوگیری کرده و خواص بسیار دیگری در آن نهفته می باشد.
لوبیا سبز حاوی ویتامین کا، سی، منیزیوم و منبع غنی فیبر رژیمی می باشد. فیبرهای رژیمی دارای فواید سلامتی زیادی هستند. به افرادی که از بیماری گوارشی رنج می برند فیبر تجویز میشود. محتوای فیبر در لوبیا سبز به جلوگیری و درمان یبوست، هموروئید کمک میکند. محتوای فیبر بالا در لوبیاسبز به حفظ سطح کلسترول و قند در بدن نیز کمک میکند.
از کنسرو لوبیا سبز میتوان جهت تهیه لوبیا پلو، خوراک مرغ در کنار غذا بعنوان تزیین و یا در تهیه انواع سالاد استفاده کرد.