اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن، طعم غذایی که درست میکنید خوشمزه و جا افتاده به نظر برسد پیشنهاد می شود از مایه ماکارونی آموتیا در آشپزی خود استفاده نمایید. مهم ترین ماده ای که در این کنسرو استفاده شده، سویا است. سویا یک جایگزین عالی برای پروتئین های حیوانی است و از نظر کیفیت پروتئینی با غذاهای حیوانی برابر است. سویا کم چرب و کم کالری بوده و منبع غنی از فیبر و بسیاری دیگر از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری می باشد. سویا سرشار از اسید لینولئیک و اسید لینولنیک است که کلسترول بد خون و چربی خون را تا حد زیادی کاهش می دهد. استفاده مکرر از سویا و محصولات آن باعث کاهش خطر ابتلا به برخی از بیماریهای خطرناک و مهلک مانند بیماری های قلبی عروقی، سرطان و پوکی استخوان می شود. بنظر می رسد خواص مفید سویا مرتبط با فیتوکمیکالی بنام ایزو فلاون است که تقریبا در تمامی محصولات سویا وجود دارد.